Vučić sa Mekejnom na Kapitol Hilu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se na Kapitol Hilu sa predsedavajućim Senatskog odbora za oružane snage, senatorom Džonom Mekejnom.

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2015.

23:53

Default images
Foto: @SerbianPM

"Srbija ima podršku SAD na evropskom putu. Na Kapitol hilu, sa senatorom Mekejnom", napisao je Vučić na svom Tviter nalogu i objavio dve fotografije sa Mekejnom.

Premijer se prethodno sastao sa savetnicom američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Suzan Rajs, kojoj je preneo da je očuvanje mira i pune stabilnost u regionu prioriterni zadatak Srbije i naglasio da je to "ono što SAD i te kako podražavaju".

Vučić je u obraćanju novinarima nakon razgovora sa Rajsovom istakao da se razgovaralo i odnosima koje Srbija ima u regionu, i o posetama Sarajevu i Tirani i njihovim rezultatima.

Srpski premijer boravi u višednevnoj poseti SAD u okviru koje je juče razgovarao sa predstavnicima velikih američkih kompanija kao što su Dženeral Ilektrik, Majkrosoft, Friport i druge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: