Ponedeljak, 27.05.2013.

21:06

Pretnje Napolitanu i Berluskoniju

Koverta sa sumnjivim belim prahom i pretnjama predsedniku Đorđu Napolitanu i Berluskoniju, stigla je u sedište italijanskog lista "Korijere dela Sera".

Izvor: Tanjug

Default images

Druga koverta u kojoj je bio sivi prah, poslata je u milansku redakciju ista "Il Đornale", dnevnog lista u vlasništvu porodice Berluskoni. List nije spomenuo da je bilo pretnji, preneo je Rojters.

Prema "Korijere dela Sera", na kratkoj poruci u koverti je pisalo "Berluskoni i Đorđo Napolitano biće ubijeni". U potpisu je stajalo "Oružana grupa za odbranu naroda", naveo je list.

"Il Đornale" je javio da je šestoro ljudi, koji su bili u kontaktu s kovertom, iz predostrožnosti i zbog provere odvedeno u bolnicu.

Početkom aprila, jedna bomba u paketu bila je poslata listu "La stampa" u Torinu, a odgovornost za to ponela je jedna anarhistička grupa. Bomba nije eksplodirala, jer je detonator bio neispravan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: