Uhapšen finansijer Hilari Klinton

Indijski plejboj i jedan od finansijera kampanje Hilari Klinton uhapšen je na Floridi nakon što je pokušao da prošvercuje heroin, kokain i druge narkotike.

Izvor: B92

Subota, 06.04.2013.

19:26

Default images

Vikram Šatval (41), široj javnosti poznat kao "turban kauboj", deo narkotika je sakrio u svoju torbu, a ostatak stavio u donji veš, prenosi "Telegraf".

On je uhapšen u Fort Loderdalu nakon što je obezbeđenje aerodroma otkrilo pola grama kokaina u plastičnoj kesici u njegovom džepu, šest grama heroina sakrivenih u pantalonama, kao i marihuanu i druge droge.

Šatval je optužen za šverc heroina i posedovanje drugih narkotika. Takođe, prilikom privođenja bio je pod uticajem droga, prenosi "Dejli telegraf" koji je imao uvid u policijski zapis.

"Tokom pretresa uočili smo kesicu sakrivenu u donjem vešu osumnjičenog. U njoj je bilo oko šest grama heroina zamotanih u foliju", navedeno je zapisniku.

Šatval je "priznao ilegalno posedovanje i nabavku navedenih kontrolisanih supstanci". On je kasnije pušten iz pritvora, uz kauciju od 79.000 dolara.

Vikram Šatval je vlasnik lanca luksuznih hotela u SAD. Tokom kampanje za kandidata Demokratske stranke za američkog predsednika 2007. godine, podržao je Hilari Klinton u borbi protiv Baraka Obame.

Ranije je bio u vezi sa manekenkama Kejt Mos i Žizel Bundšen, a važi za bliskog prijatelja glumice Linzi Lohan, koja se lečila na klinici za rehabilitaciju. Takođe, pojavljivao se u brojnim filmovima, među kojima i u komediji Bena Stilera "Zulender".

Bivši predsednik SAD Bil Klinton prisustvao je njegovom venčanju sa indijskom manekenkom Prijom Sačdev 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: