Jeremić u klubu kod Petrovića?

Postoji mogućnost da Vuk Jeremić postane član poslaničkog kluba Dušana Petrovića, saznaje Danas.

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2013.

21:12

Default images

Kako je listu Danas potvrđeno iz više izvora, dvojica narodnih poslanika i odnedavno bivših članova DS u čestom su kontaktu, a Petrović je Jeremiću ponudio da uđe u njegov, za sada šestočlani, klub "Zajedno za Srbiju" u Narodnoj skupštini.

Predsedavajući GS UN još nije odlučio da li će prihvatiti ponudu nekadašnjeg potpredsednika DS, ali je nije ni odbio, kazali su dobro obavešteni izvori lista "Danas".

Vuk Jeremić i Dušan Petrović nedavno su isključeni iz DS zbog nepoštovanja odluke Glavnog odbora, ali dok je bivši ministar poljoprivrede odlučio da prihvati konačni stav stranke i krene u osnivanje svoje političke organizacije, bivši šef diplomatije se žalio Ustavnom sudu.

Zanimljivo je da je Jeremić formalno i dalje član poslaničkog kluba DS u Skupštini Srbije, mada nikada nije učestvovao u njegovom radu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: