Sreda, 11.08.2010.

15:41

Rekonstruisali pogrešnu zgradu

Radnici čija je firma na tenderu dobila posao rekonstrukcije jedne ustanove u Srebrenici, renovirali su pogrešnu zgradu.

Izvor: Tanjug

Default images

Na tenderu za obnovu zgrade Centra za socijalni rad u Srebrenici, za izvođača radova odabrana je jedna građevinska firma iz Bratunca.

Po dobijanju posla, radnici ove firme došli su pred zgradu Fonda zdravstvenog osiguranja, poznatiju kao "Socijalno" i odmah montirali skele i savesno prionuli na posao.

Tek posle otkrivanja krova, shvatili su da rade na pogrešnoj zgradi, javljaju bosanski mediji.

Reagovali su na taj način što su o svom trošku postavili krovnu konstrukciju i limeni krov, a zatim prešli na obnovu zgrade koju su dobili na tenderu - objekat Centra za socijalni rad.

Rekonstrukciju oba objekta radnici bratunačke firme završili su na vreme, s tim što su zgradu "Socijalnog" renovirali greškom.

Zaposleni u Fondu za zdravstveno osiguranje su sve vreme mirno gledali i ćutali jer nisu hteli, kao dobri domaćini, da ometaju svoje dobročinitelje u poslu, iako su znali da je u pitanju greška.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: