Usluga "Prisustvo oca"

Otac koji želi da prisustvuje rođenju deteta, ukoliko se žena porađa u klinici "Narodni front" u Beogradu, mora da plati čak 17.700 dinara, piše Blic.

Izvor: B92

Sreda, 16.09.2009.

04:03

Default images

Ipak, ni tako nerazumna cena ne odbija buduće očeve da podrže supruge pa porođaju u ovoj ustanovi, u proseku, prisustvuje jedan otac u deset dana.

Direktor GAK "Narodni front" Dušan Stanojević nije bio dostupan da komentariše ovu cenu i da odgovori zašto ova usluga košta toliko i šta se utroši tokom njenog pružanja. "Blic" je saznao da je cenu predložio direktor ustanove, a prihvatio je Upravni odbor.

Ni u ostalim ustanovama "Blic" nije dobio odgovor zašto su tolike cene prisustva očeva na porođajima, osim da je reč o slobodnoj proceni direktora ustanova, a da te cene zatim odobravaju upravni odbori i Ministarstvo zdravlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: