Obezbeđenje tuklo novinare

Obezbeđenje hip hop zvezda Bijonse i Džej Zija (Jay Z) sukobilo se sinoć u Dubrovniku sa lokalnim fotoreporterima i snimateljima, objavila je hrvatska štampa.

Izvor: B92

Sreda, 19.08.2009.

16:28

Default images

Kako piše "Jutarnji list", Bijonse Nouls i Šon Karter borave na hrvatskom primorju, a sinoć su se, posle večere, prošetali centrom Dubrovnika, nakon čega su se uputili ka starom gradskom Portu, luci, gde ih je čekao gliser koji je trebalo da ih odveze na Mljet.

Snimatelji i paparaci su ih čekali kod dominikanskog samostana i pratili ih celim putem. Međutim, u jednom trenutku je telohranitelj hip hop zvezda zgrabio rukom za vrat jednog od snimatelja, odgurnuo ga i zapretio mu da se odmakne i ne snima više, iako je snimatelj bio udaljen desetak metara.

Samo nekoliko minuta kasnije, kada su stigli u luku, isti telohranitelj napao je TV snimatelja i vlasnika jedne dubrovačke televizije Dragana Banovića (57).

Snimatelju je polomljen reflektor, a telohranitelj ga je još nekoliko puta šutnuo u leđa. Bijonse i Džej Zi su se za to vreme mirno ukrcali na gliser, dok je njihov telohranitelj Banoviću oteo stativ i bacio ga u more.

Prema pisanju "Jutarnjeg lista", Džej Zi je sa smeškom dobacio da bi mogao da baci i snimatelja u vodu.

Lokalna policija nije se još zvanično oglasila povodom ovog incidenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: