Nedelja, 02.10.2022.

19:30

Ovo je najbizarniji razlog što se kasnilo na otvaranje biračkog mesta; Zatvorena birališta u BiH

Biračka mesta u Bosni i Hercegovini zatvorena su u 19 sati, a rad pojedinih će biti produžen ukoliko se kasnilo iz bilo kog razloga ili prekinuto.

Izvor: Tanjug

Ovo je najbizarniji razlog što se kasnilo na otvaranje biračkog mesta; Zatvorena birališta u BiH
Tanjug/AP Photo/Armin Durgut

Međutim, jedno glasačko mesto može da ponese titulo najbizarnijeg razloga što se kasnilo sa otvaranjem.

Naime, glasanje na jednom biračkom mestu u Sarajevu kasnilo je oko sat vremena jer je predsednik biračkog odbora prespavao.

Reč je o biračkom mjestu 018, mesna zajednica Ciglane u Sarajevu.

Informaciju je za Klix.ba potvrdila Merima Brdarić, predsednica Opštinske izborne komisije Centar.

“To mesto sada uredno radi i ono će se kasnije zatvoriti, shodno kašnjenju pri otvaranju“, kazala je Brdarić, dodajući da kašnjenje nije bilo namerno.

Kako je potvrdila, predsednik ovog biračkog odbora je prespavao.

Reč je, inače, o čoveku koji radi noću smenu pa jutros nije na vreme ustao. Probudila ga je policija koja je poslana na njegovu adresu.

Poznata izlaznost na izbore u BiH do 15 časova; Uočene nepravilnosti, reagovala policija Pravo glasa na opštim izborima imalo je 3.368.666 birača.

Sada sledi brojanje glasova, a prvi nezvanični rezultati trebalo bi da budu poznati već oko 21 sat, dok će Centralna izborna komisija BiH preliminarne rezultate saopšiti na pres konferenciji u ponoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: