Četvrtak, 16.09.2021.

15:18

Kisić Tepavčevićeva: "Spremni smo na sve izazove"

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja spremno je za sve izazove kada je reč o radnom pravu.

Izvor: Tanjug

Kisić Tepavčevićeva:
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs

To je izjavila resorna ministarka Darija Kisić Tepavčević na Međunarodnom stručnom savetovanju Udruženja za radno pravo i socijalno osiguranje Srbije, koje se održava na Zlatiboru, dodavši da je saradnja sa strukom od velikog značaja u prevazilaženju tih izazova.

Kako je saopštilo Ministarstvo za rad, ministarka je navela da se u agendi skupa nalaze važna pitanja, počev od pandemije kovida, rada od kuće i slično, na kojima je Ministarstvo tokom cele godine veoma intenzivno radilo a sve radi unapređenja radnih i socijalnih prava.

Naglasila je da je doprinos Udruženja za radno pravo i socijalno osiguranje od velikog značaja za unapređenje radnih i socijalnih prava, o čemu svedoči i tradicija od 23 godine njegovog postojanja i rada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: