Vozač imao moždani udar za volanom i udario u ženu?

Jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u beogradskom naselju Dušanovac.

Izvor: B92, Prva

Četvrtak, 22.07.2021.

12:27

Vozač imao moždani udar za volanom i udario u ženu?
Ilustracija: Depositphotos/zx6r92

Kako prenose mediji, u udesu je teže povređena žena.

Do nesreće je došlo oko 10.20 sati u Ulici Peke Pavlovića kod broja 16 kada je automobil "fijat punto" udario u pešaka. Povređena osoba je prevezena u Urgentni centar.

Kako je navela reporterka TV Prva, očevici su rekli da je bilo "dramatično i strašno" i rekli da je Hitna pomoć kasnila 10-ak minuta.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila je u toku vožnje imao moždani udar, i da je ubrzo posle toga preminuo. Prilikom sudara, oštećen je izlog i deo jedne kuće.

Kako kažu očevici, žena je sa teškim povredama posle udarca ostala da leži na trotaru, a automobilu je odleteo točak i ostao je na sredini ulice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: