Veliko iznenađenje u finalu DreamHacka u Stokholmu

Juče smo mogli da gledamo veliko finale Dreamhack Mastersa u Stokholmu izmeđi dve najbolje plasirane danske ekipe, a kao i u grupnom delu takmičenja bolja je bila ekipa North. Astralis je do ovog turnira imao gotovo savršen učinak protiv Northa, pobedivši u 27 od 32 odigrana međusobna meča, ali ovoga puta North je uspeo da napravi veliko iznenađenje i osvoji najveću titulu do sada.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 03.09.2018.

22:39

Veliko iznenađenje u finalu DreamHacka u Stokholmu

Finale se igralo u formatu BO3, a na prvoj mapi North je delovao nezaustavljivo. Uspeli su da pobede na Dustu 2 sa ogromnih 16-1, što je verovatno jedan od najubedljivih poraza ikada za prvoplasiranu ekipu. Druga mapa bila je Train, ali nakon prve 3 runde koje idu u korist North-a, Astralis se budi i kreće da igra prepoznatljivo, kao što smo i svi očekivali. Uzimaju 10 od 12 sledećih rundi na slabijoj T strani i sa tom prednošću bez problema privode ovu mapu kraju, rezultatom 16-6. Overpas je bio odlučujuća mapa, a Astralis je bolje ušao u finalni duel. Poveli si sa 9-6 u prvom poluvremenu i prešli na favorizovanu CT stranu, ali Tada se North budi i sjajni MSL vodi svoju ekipu do velikog preokreta i pobede od 16-11 na poslednjoj mapi. Ovo je prvi LAN turnir na kojem North učestvuje sa Nikom, a od kad je otišao mertz, MSL je preuzeo ulogu glavnog AWP igrača i pored toga što je kapiten ekipe. Mnogi su to videli kao jako loš potez danske ekipe, pošto ovo nije prvi put da MSL preuzme veliki zeleni snajper, a u prethodnim prilikama to uglavnom nije išlo po planu. Ovaj put smo videli nekog novog MSL-a, koji ne samo da je vodio svoju ekipu kao IGL, već je konstantno bio u vrhu tabele po fragovima.

Posle ovakvog nastupa North-a fanovi će verovatno imati velika očekivanja za Mejdžor koji počinje za koji dan, a videćemo da li će MSL moći da nastavi da pruža ovakve partije. Sinoć su sa sobom poneli 100,000$, a već petog septembra kreće velika borba za nagradni fond od milion dolara. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: