Četvrtak, 24.05.2018.

20:16

HotS: Srpski LastHope je novi igrač Fnatica!

Petar “LastHope” Kovačević, najbolji srpski Heroes of the Storm igrač i jedan od najboljih evropskih Hero League igrača, od danas je i zvanično postao igrač jednog od najboljih svetskih HotS timova i uopšte verovatno i najvećeg svetskog esport brenda – tima Fnatic.

Izvor: nikola saviæ klan rur

HotS: Srpski LastHope je novi igrač Fnatica!

Izvor: Klan RUR

On će u timu igrati poziciju koja mu i inače najviše odgovara – Solo Laner. Tako je LastHope konačno ostvario san koji je jako dugo čekao i potpuno zasluženo dočekao – igraće u najprestižnijem HotS takmičenju, EU HGC.

On će svoje prve partije u timu imati nakon Mid-Season Brawl, odnosno kada bude krenula druga faza HGC. Zajedno sa njim predstavljen je i povrtatak scHwimpija u Fnatic, pa je zaokružen sastav tima za drugu fazu.

LastHope već sezonama unazad važi za jednog od najboljih ladder igrača na evropskoj sceni, redovno u samom vrhu Grand Master laddera, a poslednjih nekoliko nedelja je uspeo da drži i samo prvo mesto na Grand Master tabeli.

Na domaćoj sceni dominirao je već skoro dve godine u neformalnoj ekipi prijatelja “Heroji s Oluju”, koja je nakon toga nastupala pod bojama tima lvlUP i RUR Esports.

Mi Peci čestitamo i želimo mu da se tek sada tokaže na velikoj sceni, i da iskoristi na najbolji način priliku koja mu se otvorila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: