Četvrtak, 03.10.2019.

17:53

CR4ZY pronašao zamene za Nexu i HuNtera

U ponedeljak uveče saznali smo da i su dva najbolja igrača CR4ZY-a prešli u redove francuskog velikana, G2 Esporta. Zameniti Nemaju ”nexa” Isakovića i Nemanju ”huNter” Kovača neće biti lako, ali kako saznaje poznati CS:GO novinar Jarek “DeKay” Lewis, CR4ZY će dovesti Georgi ”SHiPZ” Grigorova, dok će trener Luka ”emi” Vuković ponovo zaigrati na profesionalnom nivou.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

CR4ZY pronašao zamene za Nexu i HuNtera

Izvor: RUR Esports

Devetnaestogodišnji Bugarin je skoro prebačen na transfer listu u ekipi Windigo, iako je bio njihov član skoro 2 godine. Pored toga što u dresu Windiga u poslednje vreme nije beležio najbolje rezultate, SHiPZ je fantastičan igrač, što je i dokazao tokom WESG-a u martu 2019. godine, kada je osvojio nagradu za MVP-a na velikom turniru. U postavi koja i dalje ima siguran plasman na narednom Majoru, SHiPZ bi mogao da bude veliko pojačanje.

Što se tiče poslednje preostale pozicije, Emi će posle skoro godinu dana ponovo zaigrati i prezeti ulogu IGL-a, koja je do sada pripadala Nexi. Dvadesetšestogdišnji Srbin je poslednji meč odgirao na već pomenutom WESG turniru u Čongćingu, te nismo sigurni kako da se osećamo povodom ovog poteza. Ipak, s’ obzirom da fantastično poznaje ekipu, neće mu biti problem da se uklopi.

Iako se CR4ZY i dalje nalazi na visokom 16. mestu svetske rang liste, biće zanimljivo da vidimo da li će moći da zadrže taj plasman i eventualno da ga ponovo poboljšaju. Kao što smo već napomenuli, oni imaju obezbeđeno mesto na sledećem Majoru ukoliko zadrže glavnu trojku, koju čine: Espiranto, OttoNd i LETN1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: