Izašao raspored za novu DPC sezonu

Valve je sinoć izbacio zvaničan raspored za novu DPC sezonu na posebnoj strani koja ima naslov ”Road to International”. Pored oficijalnih datuma za majnore i mejdžore dobili smo i objašnjenje kako će se bodovi deliti u novoj 2018/2019 sezoni.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 06.09.2018.

21:56

Izašao raspored za novu DPC sezonu

Največa promena u drugoj DPC sezoni, biće promena vezana na podelu poena nakon osvajajnja turnira. Od sada mejdžori će davati 15000 poena, od čega će pobednik dobiti 4950, a majnori će donositi samo 500, od čega pobednik dobija 120. Ovo je velika promena u odnosu na prošlu godinu kada su mejdžori davali 1500, a majnori 300. Ovim potezom Valve je stavio do znanja da ne žele da se timovi kvalifikuju samo zbog uspeha na majnor turnirima, što će sa jedne strane možda obesrabriti Velike timove da se takmiče na ovim turnirima, ali onda opet od ove godine pobednici majnora dobijaju mesto na The International-u.

Još jedna velika promena od ove godine je da nema više direktnih poziva na TI9, već svaka ekipa mora da se kvalifikuje. Na TI-u svaka regija će imati 2 ekipe koje će ih predstavljati, takođe učestvovaće pobenici svakog majnora, a preostala 3 mesta će Valve raspodeliti, ali to još nije poznato po kakvom kriterijumu.

Prvi turnir DPC sezone počinje 29. oktobra, ali Lokacija i organizator još uvek nisu poznati. Ceo raspored možete pronaći na sledećem linku: http://www.dota2.com/procircuit

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: