CS:GO – FaZe i Liquid poslednji učesnici na Epicenter

U Sankt Peterbrugu je danas odigran Epicenter Wild Card Qualifier na kome su FaZe i Liquid obezbedili učešće na Epicenter turniru.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 23.10.2017.

23:55

CS:GO – FaZe i Liquid poslednji učesnici na Epicenter

Turnir je na programu od 24. do 29. oktobra, gde će se 8 timova boriti za 500 000 dolara. Današnjim mini turnirom su upotpunjene obe grupe, koje izgledaju ovako:
Podsećamo, neposredno pred početak turnira SK Gaming je izvršio izmenu u sastavu, pa će umesto felpsa igrati boltz.

Što se današnjeg turnira tiče, ekipe su opravdale ulogu favorita i bez problema izborili učešće na jednom od većih turnira godine. FaZe je od 17 časova igrao sa TyLoo, i lako slavio sa 2:0. Na Infernu je bilo 16:9, a evropski sastav je već do poluvremena napravio ogromnu prednost. Cache je tekao malo drugačije, na odmor se otišlo vođstvom kineske ekipe 8:7, ali se nimalo nisu snašli na CT strani, pa je i druga mapa završena 16:9.

Drugi meč je bio preslikan prvom, čak su se igrale i iste mape. Liquid je na Infernu savladao Vegu 16:9, a na poluvremenu je bilo 11:4. Na Cache je američki tim odigrao odličnu CT stranu i poveo sa 13:2, pa šanse za povratak nije bilo, 16:8.

Ovim pobedama su oba tima dobili svoje mesto na turniru, dok su poražene ekipe dobile po 5 000 dolara. Uprkos tome što je došao preko kvalifikacija, FaZe je svakako favorit grupe A, kao i celog turnira, jer već neko vreme ekipa igra besprekorno. Liquid će imati težak posao u grupi B sa Astralisom, G2 i North.

Turnir počinje od 10 časova, otvaraju ga SK i Virtus.pro, a sve mečeve možete pratiti na Epicenter Twitch kanalu. Kompletan raspored prvog dana izgleda ovako:
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: