Novu Rimčevu zver Hrvati neće ni videti, a evo zašto FOTO

Nova električna zver Rimac Automobila C_Two, koja je prošle nedelje ukrala šou na sajmu u Ženevi, neće biti predstavljena na zagrebačkom sajmu automobila.

Svet

Izvor: B92, Index

Subota, 10.03.2018.

12:26

Novu Rimčevu zver Hrvati neće ni videti, a evo zašto FOTO
Foto: Rimac automobili

Na svom Fejsbuk profilu Mate Rimac, osnivač Rimac automobila, objasnio je zbog čega posetioci sajma u Zagrebu neće moći da vide C_Two uživo - bar ne zasad. "C_Two iz Ženeve ide direktno u Njujork. Rado bismo pokazali automobil domaćim fanovima na ZG Auto šou ali na žalost se preklopio sa sajmom koji je davno unapred dogovoren sa našim distributerom u Njujorku. Glupo nam je u ZG da stavimo Concept_One a nemamo još spreman drugi C_Two. Stoga smo odlučili da ne učestvujemo ovaj put u Zg. Smislićemo nešto da domaći fanovi mogu da vide C_Two“, napisao je Rimac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: