Radni dan šefa Epla: Ustaje u 3:45h, poslednji ide

Otkako je 2011. seo u fotelju kao prvi čovek Epla, Tim Kuk više je fokusiran na kompaniju nego na privatni život.

Svet

Izvor: B92

Nedelja, 24.09.2017.

13:51

Radni dan šefa Epla: Ustaje u 3:45h, poslednji ide
(Foto: Getty images)

Šef Epla obično ustaje veoma rano - oko 3:45 sati. Odmah nakon toga ide na posao i čita 700 do 800 mejlova koje svakodnevno dobija. Jednom prilikom je izjavio da je "radoholičar koji čita većinu tih poruka".

Nakon toga, oko 5 sati ujutro, Kuk odlazi da vežba u privatnoj teretanui. Biznis insajder piše da ne priča javno o svojim hobijima, ali da ozbiljno shvata fitnes. Ističe da mu njegov Epl voč pomaže da ostane u formi.

Nije poznato da li Tim i kada doručkuje. Jednom je prilikom intervjua za NY tajms pojeo za doručak kajganu, žitarice i nezaslađeno mleko od badema.

Kuk je, piše Tajm, veoma dobar saradnik koji zna da sluša kolege. Poznat je kao "zahtevan šef". BI je i ranije pisao da prvi čovek ove kompanije "nema milosti" i da stalno organizuje maratonske sastanke na kojima radnike ispituje o svemu, a poznato je i da im šalje mejlove u svako doba.

Takođe je poznato da, s vremena na vreme, ruča u kafeteriji sa radnicima Epla.

Iako na posao dolazi veoma rano, poslednji napušta kancelariju. Kada je reč o njegovim aktivnostima van kancelarije, poznato je da Kuk uživa da provodi vreme na otvorenom, i da obično u slobodno vreme šeta i vozi bicikl.

Obično spava oko sedam sati, a s obzirom na to da ustaje veoma rano u krevet ide pre devet sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

11 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: