Dolazi nam sutra Kristofer Forbs

Na poziv predsednika Vlade Srbije, Ivice Dačića, u Srbiji će od 23. marta do 27. marta, boraviti potpredsednik Forbs izdavačke kompanije Kristofer Forbs.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 22.03.2013.

16:32

Default images

U ponedeljak, 25. marta, planiran je sastanak premijera Dačića, prvog potpredsednika Vlade i ministra odbrane Aleksandra Vučića i ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića sa američkim gostom.

Istog dana Forbs će imati i sastanak sa delegacijom Telekoma Srbija, Elektroprivrede Srbije, a nakon toga će obići Beli dvor.

Za utorak, 26. mart, predviđen je obilazak Oplenca kao i sastanak Forbsa s rukovodstvom Fijata, i obilazak fabrike.

Premijer Srbije je posetio kompaniju "Forbs" početkom februara, tokom posete Vašingtonu. Tom prilikom Dačić je rekao da prioritet aktivnosti Vlade nije samo međunarodna politika, već i stvaranje uslova za privlačenje stranih investicija u Srbiju.

"Kada bi samo jedan sa liste Forbsovih najbogatijih ljudi na svetu uložio nešto u Srbiju, mislim da bi svim građanima Srbije bilo bolje", rekao je tada on, i dodao da je Forbs izrazio želju da pomogne Srbiji da dođe do stranih investicija.

Predsednik Vlade je tada pozvao Forbsa da poseti Srbiju već sledećeg meseca, odnosno u martu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

20 h

Podeli: