Novi spisak najvećih dužnika

Poreska uprava će do kraja januara objaviti novi spisak 1.000 najvećih poreskih dužnika, po 500 pravnih lica i preduzetnika.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 08.01.2013.

15:02

Default images

Spisak najvećih poreskih dužnika, medju kojima su bili i gradjani, Poreska uprava je prvi put objavila početkom 2012. godine na svom sajtu www. poreskauprava.gov.rs).

Objavljivanje takve liste svaka tri meseca predvidjeno je izmenama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji koje je Skupština Srbije donela krajem prošle godine.

Na zahtev Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podatak o ličnosti Rodoljuba Šabića, Poreska uprava je prestala da objavljuje imena gradjana koji najviše duguju po osnovu poreza.

Najveći dužnici po osnovu poreza su uglavnom banke i firme koje su u stečaju ili restrukturiranju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

11 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: