Tražimo konsultanta za škriljce

Ministarstvo životne sredine objavilo je javni poziv za izbor konsultanta u odabiru strateškog partnera za eksploataciju uljnih škriljaca Aleksinačkog basena.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2012.

10:59

Default images

Rok za podnošenje ponuda ističe 30 dana od objavljivanja u Službenom glasniku (24. februara), a istog dana će ponude zainteresovanih biti i otvorene, objavljeno je na sajtu ministarstva.

Rok za donošenje odluke o izboru najpovoljnije ponude je 15 dana od otvaranja ponuda. Obrazovana je Komisija za sprovođenje predmetne javne nabavke, a Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja je ovlašćeno da u ime i za račun vlade sprovede postupak javne nabavke.

Vlada Srbije je 12. januara donela Odluku o pokretanju postupka javne nabavke konsultantskih usluga za pripremu i sprovođnje postupka za izbor strateškog partnera za ekploataciju, pripremu, preradu i proizvodnju nafte i naftnih derivata iz uljnih škriljaca primenom otvorenog postupka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

21 h

Podeli: