Biznismeni plivači, dobro jutro

Poslovnim ljudima dan počinje rano i završava se kasno. Kako bi im izašli u susret, uprave mnogih beogradskih bazena, ponudili su im biznis termin.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 05.08.2011.

10:50

Default images

Tako je otvorena ponuda na mnogih beogradskih bazena, pa su plivačima sa akten-tašnama ponudili specijalan - biznis termin.

“Zaposlenima koji do kasno ostaju na poslu ponudili smo rani jutarnji termin i nazvali ga „Dobro jutro, Beograde“ , kaže Miodrag Perišić, pomoćnik direktora SC Tašmajdan.

Zbog njih se bazen otvara u 6.30, kada oni dođu, aktivno plivaju, istuširaju se, obuku odela i odu na posao.

Ovi kupači, koji se ne zadržavaju na tribinama, ne sunčaju se i ne gube vreme oko bazena, mogu da se rekreiraju dva časa ponedeljkom, sredom i petkom, a to zadovoljstvo ih košta 400 dinara dnevno.

Ipak, onima sa viškom vremena, ovako nešto se ne isplati jer dnevna karta staje 250 dinara, dok mesečna karta iznosi 3 250 dinara.

Iako su vrata bazena otvorena svima, najčešći posetioci ranog jutarnjeg treninga su bankari, doktori, direktori, advokati i mnogi drugi koji rade stresan posao i plivanje ih opušta “objašnjava Perišić.

“Nemaju specijalne zahteve, jednostavno dođu, otplivaju i odu”.

Vračarcima je neznatno skuplje. Od sedam sati ujutro moguće plivati u zatvorenom bazenu sportskog centra i to po ceni od 450 dinara.

Najjeftinije je na Banjici, gde je cena karte svega 300 dinara i to za dva časa plivanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

18 h

Podeli: