Oglasio se Huavej: Ostajemo u Srbiji

Kineska kompanija Huavej saopštila je, povodom pisanja hrvatskih medija da planira da preseli centar iz Beograda u Zagreb, da ostaje u Srbiji.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 10.11.2018.

23:09

Oglasio se Huavej: Ostajemo u Srbiji
Foto: Gettyimages

"Do sada smo ostvarili saradnju sa velikim brojem partnera i plan nam je da nastavimo jačanje pozicije Srbije na putu tehnološkog razvoja", navodi se u saopštenju kompanije Huavej.

Kompanija Huavej, kako se ističe, u Srbiji posluje duže od 12 godina, gde se nalazi centrala za Zapadni Balkan.

"Kao centrala ovog dela Evrope naš cilj je da proširimo svoje poslovanje, otvaramo nova radna mesta i zapošljavamo stručne kadrove", poručuju iz kompanije. Oni ističu i da su sagradili značajne temelje za dalji rast i razvoj i kreirali velike planove koje planiraju da realizuju u predstojećim godinama.

Podsetimo, hrvatski mediji su preneli informaciju da je delegacija te zemlje, predvođena premijerom Andrejem Plenkovićem, prilikom posete Kini imala sastanak is a čelnicima Huaveija, ka oi da ta kompanija planira da preseli centar iz Beograda u Zagreb.

Oglasila se potom Vlada Srbije koja je te navode demantovala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

15 h

Podeli: