BG prvi put u istoriji domaćin celom svetu

Javno komunalno preduzeće "Gradske pijace" dobilo je prestižno međunarodno priznanje na konferenciji Svetskog udruženja veletržnica.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 22.04.2018.

14:39

BG prvi put u istoriji domaćin celom svetu
Foto: Thinkstock

Ova konferencija se ove godine održava u Barseloni, a Beograd će po prvi put u istoriji, 2019. godine, biti domaćin ovog značajnog skupa.

Prezentacija JKP "Gradske pijace", u kojoj su prestavljene reforme koje su sprovedene na pijacama, dobri poslovni rezultati, kao i značajni projekti, ne samo za preduzeće, nego i za grad Beograd, izazvala je veliko interesovanje prisutnih, koji dolaze iz privredno jakih zemalja sa pet kontinanata, navodi se u saopštenju.

Održavanje konferencije WUWM-a značajno će doprineti predstavljanju Beograda i Srbije kao mesta proizvodnje zdrave i visokokvalitetne hrane, koja će postati prepoznatljiva na svetskom tržištu, daljem razvoji privrede, poljoprivrede, turizma i ostalih potencijala i resursa koje nudi naša zemlja.

Svetsko udruženje veletržnica (WUWM) je neprofitna organizacija, koja ima za cilj da promoviše međunarodnu razmenu informacija o pijacama i veletržnicama, kao i da razmenjuje iskustva i znanja, kako bi dalje unapredila pijačnu delatnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

19 h

Podeli: