"Iskoristili smo 99%, vrlo vredan rezultat"

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da je budžet tog ministarstva iskorišćen 99 odsto.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 16.01.2018.

12:10

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

To je, kako je navela, posebno vredan rezultat.

Budžet je, inače, dodala je, za ovu godinu veći za četiri milijarde nego 2017. i iznosi 37 milijardi dinara.

"Mi smo ministarstvo koje u potpunosti iskoristi sve za projekte", rekla je ministarka, koja je posetu Leskovcu u pratnji gradonačelnika Gorana Cvetanovića započela na delu nove obilaznice oko grada koja je delimično završena.

Cvetanović je rekao da je za završetak kompletne obilaznice neophodno još 195 miliona dinara, a ministarka obećala tu pomoć.

"Projekat treba da se uskladi sa zakonom. Dogovor je da mi pogledamo projekat, da prepravimo šta treba i da u drugoj polovini ove godine krenemo da radimo", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je posetila i sigurnu kuću u Leskovcu, gde su smeštene žrtve nasilja sa područja šest opština Jablaničkog okruga, a u toku dana ministarka će imati sastanke s predsednicima opština Jablaničkog okruga i s gradjanima u sali Gradskog veća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

13 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: