Probijen rok za Ruzveltovu, neće još tramvaji FOTO

Iako je najavljeno da će treća faza radova u Ruzveltovoj ulici biti završena 1. oktobra, neimarima će biti potrebno još pet dana.

Srbija

Izvor: B92, Veèernje novosti

Utorak, 03.10.2017.

08:23

Probijen rok za Ruzveltovu, neće još tramvaji FOTO
Foto: Beobuild

Završetak deonice od Kraljice Marije do Bulevara kralja Aleksandra željno se iščekuje, jer bi tramvajski saobraćaj koji prolazi saobraćajnicom Kraljice Marije bio normalizovan, a gužve smanjene.

Na preostalom delu ostali su finalni radovi na popločavanju platoa ispred Novog groblja, trotoara i stajališta, pišu Večernje novosti.

Da li će drugo produženje uticati i na to da se krajnji rok za rekonstrukciju Ruzveltove predviđen za 16. novembar odloži, ostaje da se vidi.
Foto: Beobuild
Naviknute na radove oko Slavije i Ruzveltove, beogradske vozače sačekalo je za vikend još jedno iznenađenje - radovi na kolovozu u Bulevaru despota Stefana.

“Ekipe službe za građevinsku operativu JKP "Beograd put" izvode radove na zameni asfaltnih slojeva na deonici od Ulice Mije Kovačevića do Ulice vojvode Dobrnjca u smeru ka gradu. Radovi su bili neophodni zbog dotrajalosti kolovoza, mnogobrojnih oštećenja i kolotraga koji su ometali normalno odvijanje saobraćaja”, ističu iz "Beograd puta".
Foto: Beobuild
Asfaltiranje se pretežno izvodi noću kako bi se što manje remetio saobraćaj, a predviđeno je da budu završeni u ponedeljak.

Zbog radova na kolovozu, za saobraćaj će biti zatvorena i Višegradska ulica. Na deonici od Kneza Miloša do Resavske, u nedelju od 20 sati do ponedeljka ujutru, saobraćaj će ovde biti obustavljen.
Foto: Beobuild
Foto: Beobuild

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: