Vučić pozvao šefa Svetske banke u Srbiju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je sastankom sa predsednikom Svetske banke Džimom Kimom, nastavio seriju susreta sa vodećim svetskim državnicima.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 17.01.2017.

19:36

Vučić pozvao šefa Svetske banke u Srbiju
Foto: Tanjug

Vučić i Kim razgovarali su na marginama foruma u Davosu o uspesnim ekonomskim reformama koje je Srbija sprovela, a premijer je prvog čoveka Svetske banke pozvao da poseti Srbiju.

Premijer Srbije sasato se ranije danas i sa kineskim predsednikom Si Djinpingom, odlazećim potpredsednikom SAD Dzozefom Bajdenom, kao i sa predsednicom Švajcarske Doris Lojtard, bivšim britanskim premijerom Gordonom Braunom, koji je na Forumu u svojstvu specijalnog uzaslanika UN za obrazovanje.

On je razgovarao i sa osnivačem Foruma, nemačkim ekonomistom Klausom Švabom i premijerom Šri Lanke Ranilom Vikremensingeom, kao i direktorom kompanije Ahold Delhaize Dikom Boerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

23 h

Podeli: