Koridor 10: Najgore gde su naši, uvek nešto krpe

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da su radovi na južnom kraku Koridora 10 u toku, odnosno da se radi na preostalih 28,5 kilometara u Grdeličkoj klisuri.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 13.10.2016.

18:52

Koridor 10: Najgore gde su naši, uvek nešto krpe
Foto: Tanjug

On je na početku sastanka s načelnicima pet okruga s juga Srbije i gradonačelnicima naveo da ostaje još nepunih 10 kilometara Levosoje - Srpska Kuća, ali da će i to biti završeno za kratko vreme.

"Najviše zaostajemo upravo na tom delu (Levosoje - Srpska Kuća), koji smo dali srpskim kompanijama da rade, zato što one najnesolidnije i najgore rade svoj posao”, kazao je premijer.

“Sa svakim novim poslom, novcem koji uzmu, pokrivaju svoje gubitke sa prethodnioh poslova i uvek im je potreban neki novi posao da bi mogli onaj, koji su već dogovorili, da obave", rekao je Vučić.

Mediji poslednjih dana pišu i da će zbog pojave desetina novih klizišta kasniti izgradnja na istočnom kraku Koridora 10, ka bugarskoj granici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

21 h

Podeli: