Novi direktor Tetra Paka - iz BG na 14 tržišta

Kompanija Tetra Pak, lider u rešenjima za preradu i pakovanje hrane, za generalnog direktora poslovanja za jugoistočnu Evropu postavila je Frančeska Faelu.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 30.07.2016.

12:23

Novi direktor Tetra Paka - iz BG na 14 tržišta
Foto: Thinkstock

Faela će dužnost obavljati iz Beograda, a biće zadužen za poslovanje kompanije na svih 14 tržišta u regionu jugoistočne Evrope, od kojih su najveća Srbija, Grčka, Hrvatska i Rumunija.

"Za nas je i dalje imperativ da obezbeđujemo takva rešenja za ambalažu i preradu hrane koja će biti u skladu sa najvišim standardima bezbednosti namirnica", rekao je Faela, navodi se u saopštenju.

Faela je bio na brojnim rukovodećim mestima u Tetra Paku, uključujuči i na mestu direktora Sektora za portfelj klastera za Evropu i centralnu Aziju, kao i na mestu direktora Sektora za proizvode u globalnoj organizaciji kompanije.

Tetra Pak je vodeća svetska kompanija u rešenjima za preradu i pakovanje hrane, sa oko 23.000 zaposlenih u više od 80 zemalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

14 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: