Kinezima pohvala za most Zemun-Borča

Predsednik Tomislav Nikolić zahvalio se na brzom i efikasnom završetku radova na mostu Zemun-Borča predsedavajućem upravnog odbora kompanije CRBC Ven Gangu.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 30.08.2015.

15:09

Default images
Foto: Thinkstock.com

Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije, Nikolić je zahvalio na donaciji CRBC fondaciji "Dragica Nikolić" u vidu pomoćnih objekata za izgradnju mosta.

Nikolić je istakao da će ti objekti biti poklon Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Predsednik je izrazio očekivanje da će realizacija projekta izgrdanje pruge Beograd-Budimpešta početi u najkraćem mogućem roku.

Ven Gang je istakao da je dolazak predsednika Nikolića na vojnu paradu povodom 70. godišnjice pobede nad fašizom, koja će se održati u Pekingu, signal dubokog i iskrenog prijateljstva Srbije prema Kini.

Ven je rekao da bi kompanija CRBC u projektu Beograd-Budimpešta mogla da učestvuje sa brzim rokovima i kvalitetnim izvođenjem radova.

On je izrazio nadu da će biti deo celokupnog ekonomskog razvoja Srbije.

Predsednik Nikolić će se sutra sastati sa predsednikom Kine Si Đinpingom, a nakon toga će obići Istraživački centar kompanije "Huawei", dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

17 h

Podeli: