Rajaner od juna leti za Crnu Goru

Crnogorska vlada i niskotarifna aviokompanija Rajaner usaglasili su model saradnje prema kome su prvi letovi tog prevoznika prema Crnoj Gori planirani za jun.

Region

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2012.

14:47

Default images

Pomoćnik ministra turizma i održivog razvoja Nebojša Popović izjavio je da je vlada Crne Gore usvojila odluku o saradnji sa Rajanerom, a uskoro će uslediti i zvanično potpisivanje ugovora.

"Postigli smo dogovor o četvorogodišnjoj saradnji koja podrazumeva da Rajaner saobraća prema Crnoj Gori u periodu marta do oktobra, sa izuzetkom u 2012. kada treba da počne letove u junu", kazao je Popović.

On je dodao da, prema planu saradnje, u 2013. treba da se obezbede letovi prema četiri destinacije, a u 2014. i 2015. godini prema šest destinacija.

"Očekujemo da se cene aviokarata kreću od 15 od 20 evra", kazao je Popović.

Prema njegovim rečima, spisak destinacija utvrdiće Rajaner kada verifikuje odluku o saradnji, a vlada Crne Gore, kako je naveo, priželjkuje u ovoj godini letove prema Briselu, Milanu i Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

10 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: