Subota, 15.03.2014.

13:06

I Majkrosoft bi kupio WhatsApp, ali

Bil Gejts je u nedavnom intervjuu priznao da su on i Mark Zakerberg jako slični.

Izvor: Index

Default images

"Obojica smo odustali od studiranja na Harvardu. Imamo jasne vizije onoga u šta bi softver mogao da se pretvori" , rekao je Gejts.

Međutim, nije saglasan sa Zakerbergom kada je reč o njegovom poslovnom potezu – kupovina Whats Appa.

Iako mu se, kako kaže, sviđa Zagerbergov stil, teško bi mogao da proguta astronomsku cifru .

"Majkrosoft bi bio spreman da kupi Whats App, ali ne znam da li bismo platili 19 milijardi. Međutim, kompanija je i dalje vredna" , rekao je Gejts i dodao:

"Mislim da je njegova agresivnost mudra, ali cena je daleko veća nego sto sam očekivao. To je softver, moze se promenuti u mnogo toga, a jednom kada uspostaviš komunikaciju s nekim, nećeš slati samo sms poruke. Slaćeš fotografije, deliti dokumnete, zajedno cete igrati igrice" .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

9 h

Podeli: