Flaj Niki: Karte za Beograd-Beč

Niskotarifna aviokompanija Flaj Niki (Fly Niki) počela je da prodaje karte za liniju Beograd-Beč za putovanja od 1. februara 2010. godine.

Izvor: B92

Subota, 10.10.2009.

10:36

Default images

U Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Srbije je rečeno da prevozniku Flaj Niki još nije izdata dozvola. Kako je ranije saopšteno, zahtev je u proceduri, ali Direktorat još čeka tehničku dokumentaciju austrijskog avioprevoznika čiji vlasnik je bivši vozač Formule 1 Niki Lauda.

Kako se navodi na sajtu kompanije www.flyniki.com, karta za putovanja u februaru u jednom smeru košta 29 evra sa taksama u "sejver i" (Saver i) tarifi, koja ne omogućava da se karta vrati, a za zamenu je potrebna doplata.

U skupljoj "fleks i" (Flex i) tarifi, koja omogućava vraćanje karte i zamenu bez plaćanja nadoknade, karta košta 384 evra.

Povratna karta iznosi 58 evra u jeftinijoj tarifi i 758 evra u skupljoj tarifi, dok karta koja se može vratiti ili bez nadoknade zameniti u jednom smeru košta 413 evra.

Sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" lete dve jeftine aviokompanije: Džerman vings (German Wings) i Norvidžan er (Norwegian Air).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: