Ako ste naručili nameštaj i belu tehniku, samo u ovom terminu može da vam se dostavi roba VIDEO

U Beogradu je danas stupila na snagu Odluka o dostavi.

Izvor: B92

Nedelja, 01.12.2019.

10:52

Ako ste naručili nameštaj i belu tehniku, samo u ovom terminu može da vam se dostavi roba VIDEO
Foto: Depositphotos, polovinkina.le@gmail.com

Ona predviđa da će ubuduće snadbevanje radnji i restorana moći da se obavlja samo između 20 sati uvece i sedam sati ujutru.

Dostava vozilima mora biti završena do sedam sati ujutru. Gradski čelnici upozoravaju da više neće biti moguća dostava sa sabraćajnica i trotoara već parking mesta ili ukoliko neko ima svoje dvorište.

Glavni razlog ovakve mere je funksionisanje gradskog prevoza.

Osim zaposlenih u uslužnim objektima, kako će ovo funkcionisati, pitaju se i stanari zgrada koje nemaju svoj parking. Šta ako naruče belu tehniku ili nameštaj, da li će isporuku moći da očekuju samo u tim terminima, istražuje Prva TV.

"Stanari će unapred morati da planiraju kupovinu nameštaja i bele tehnike. Žitelji zgrada koje nemaju svoje parkinge, moraće da preuzmu robu u terminu između 20 do 22 časa. I za to imaju svega 15 minuta" kaže Đorđe Aleksić, profesionalni upravnik.

Prema njegovim rečima, veliki problem će biti za stanare koji žive u centru grada. Jer veliki broj zgrada nema svoj parking.

Više u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: