"Raj prirode, uložićemo 60 mil. RSD"

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će država u Sijarinsku banju, koju je nazvao "rajem prirode" uložiti 50 - 60 miliona dinara.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2019.

15:50

Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

"Pre kraja godine napravićemo neke od ozbiljnijih radova da vam bude lepše i bolje", kazao je predsednik osoblju Specijalne bolnice za rehabilitaciju "Gejzer", koju je obišao, i njenim gostima.

Vučić je istakao da je Sijarinska banja bogatstvo, ne samo Medveđe, već i cele Srbije.

"A, ovako lepa i lekovita, sa ozbiljnim ulaganjem može privući mnogo više ljudi", konstatovao je.

Pacijenti su predsedniku tokom obilaska rehabilitacionog bloka hvalili osoblje, a jedan od njih rekao je da je u banju stigao sa štakama pre četiri dana a da mu one danas nisu više potrebne.

Iako bi na zgradi bilo potrebno promeniti krov ali i poraditi na energetskoj efikasnosti, pacijenti i osoblje su na pitanje predsednika šta vam najviše treba rekli "zdravlje i mir".

"Radimo sve da to sačuvamo", rekao je Vučić u banji koja ima 18 različitih mineralnih izvora vode a čiji je zaštitni znak gejzir visok osam metara.

Do kraja godine trebalo bi da počne izgradnja modernog spa-centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: