Jupol putuje, Jupol povezuje: "Boje menjaju život"

Kompanija JUB, kao najstariji proizvođač zidnih boja u regionu, sa dugom tradicijom, veliki jubilej - 50. godišnjicu brenda JUPOL obeležiće humanitarnim projektima, koje će sprovoditi tokom cele 2019. godine.

Promo

Izvor: B92

Sreda, 03.04.2019.

10:00

Jupol putuje, Jupol povezuje:
Foto: Promo

Na svim tržištima gde je brend JUPOL prisutan posredstvom svojih zavisnih preduzeća, JUB će na različite načine podržati brojne javne ustanove i udruženja koje imaju socijalni karakter. Tokom 2019 godine kompanija će organizovati niz humanitarnih projekata, a sve akcije će nositi obeležje 50 (godina) ili 5 (decenija).

Kao društveno odgovorno preduzeće, JUB na taj način način iskazuje poštovanje svojim vernim kupcima, partnerima i lokalnoj zajednici u kojoj posluje decenijama, ali iznad svega takvim akcijama izražava visok stepen osetljivosti ka najugroženijim kategorijama društva u različitim regionima.

JUB Srbija će 2 velika humanitarna projekta sprovesti uz podršku najveće humanitarne organizacije u Srbiji "Crveni krst Srbije".

U fokusu prvog projekta će biti deca iz socijalno ugroženih područja, njih 50 i proizvod JUPOL Plus. JUB će od svako prodatog proizvoda JUPOL Plus od 15 L izdvojiti određena sredstva za pedesetoro dece iz socijalno ugroženih sredina i nameniće ta sredstva oporavku dece u trajanju od 10 dana u okviru kampa "Crveni krst Srbija" u Baošićima sa ciljem da se sprovede i određena edukacija dece, što je već ranije utemeljen projekat Crvenog krsta Srbije.

Drugi projekat je razvijen u međusobnoj saradnji u kojoj će JUB Srbija i Crveni krst Srbije imati u fokusu 50 mladih iz socijalno ugroženih sredina iz Beograda i okoline, za koje će JUB Srbija omogućiti edukaciju kroz praktične radionice sa ciljem sticanja znanja u molerskom zanatu u okviru svoje edukacione org. jedinice JUB Akademija. JUB će donirati polaznicima ove Akademije i proizvode iz svog asortimana za prebojavanje njihovih soba u kojima borave, a najbolje polaznike preporučiće JUB licenciranim izvođačkim ekipama sa mogućnošću daljeg angažmana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: