Ovo je Fiat E-Ducato FOTO

Godinu dana nakon što je predstavio prototip električne verzije komercijalnog kombija, italijanski Fiat objavio je i početak njegove proizvodnje.

Automobili

Izvor: SN

Sreda, 10.06.2020.

09:00

Ovo je Fiat E-Ducato FOTO
Photo: Fiat

Fiat E-Ducato, koji jenamenjen odabranim klijentima za pilot projekte, uskoro će biti podvrgnut opsežnim terenskim testovima.

Kombi će imati elektromotor sa snagom od 120 KS i 280 Nm obrtnog momenta, a u ponudi će se naći i baterijski paketi različitih veličina koji će omogućavati domet između 200 i 330 km. Zbog “poboljšane apsorpcije energije”, maksimalna brzina će u urbanim sredinama biti ograničena na 100 km/h.

Fiat najavljuje da će se E-Ducato naći u prodaji u narednih nekoliko meseci, i najpre će biti dostupan na glavnim evropskim tržištima.
Photo: Fiat
Photo: Fiat

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: