Ford automobili do 1. marta po posebnim cenama

Prodajna kampanja Fordomanija produžena je do kraja februara, saopštio je ovlašćeni uvoznik i prodavac vozila ove marke u Srbiji.

Automobili

Izvor: Izvor: PR

Utorak, 19.02.2019.

12:30

Ford automobili do 1. marta po posebnim cenama
Ford Fiesta (ilustracija)

U proteklih mesec dana, tokom prodajne kampanje Fordomanija, potencijalni kupci su pokazali veliko interesovanje za Fordovim automobilima i lakim komercijalnim vozilima dostupnim po akcijskim cenama, pa je ovlašćeni uvoznik i prodavac, Grand Motors, u saradnji s principalom, obezbedio dodatne količine vozila koja će biti dostupna do 1. marta.

Na taj način će biti omogućeno da i potencijalni kupci, koji su u započeli s finansijskim formalnostima (kreditnim i drugim aranžmanima), realizuju svoju kupovinu.

Kao i u ranijim istoimenim kampanjama, najtraženiji model u ovogodišnjoj Fordomaniji je Ford Fiesta, čije su pojedine verzije jeftinije i do 2.800 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Među modelima s primamljivim popustom - do 3.200 evra, trenutno je i bogato opremljena porodično-poslovna limuzina Ford Mondeo.
Ford Mondeo (ilustracija)
Dnevnu ponudu vozila raspoloživih u kampanji Fordomanija, potencijalni kupci mogu da prate na sajtu www.ford.rs.

Tamo se mogu pronaći i vozila s dodatnim popustima koji važe samo 48 sati.

U Fordomaniju su, osim Grand Motorsovih prodajno-servisnih centara u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu, uključeni i prodajno-servisni partneri u Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Jagodini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: