Prve fotografije: Peugeot 308 za 2018.

Na Internet su "procurile" fotografije restilizovane 308-ice.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.04.2017.

13:19

Prve fotografije: Peugeot 308 za 2018.

Četiri godine posle lansiranja aktuelnog modela Peugeot 308, i tri godine nakon titule "Automobil godine 2014" u Evropi, kompaktni hečbek francuskog proizvođača pretrpeće prvi redizajn.

Kako će ovaj automobil izgledati posle "zatezanja bora", otkrivaju fotografije koje su se u ponedeljak pojavile na Internetu.
Iako su lošeg kvaliteta, fotografije pokazuju da se Peugeot odlučio za diskretnu restilizaciju. Najveće stilske promene su na prednjem delu vozila - preoblikovani su maska hladnjaka i branik, dok su tačkasta dnevna LED svetla zamenjena modernijim LED trakama.

Branik ima veće otvore za vazduh, a drugačija su i prednja svetla za maglu.
Promene pozadi su gotovo neprimetne i mogu se uočiti jedino pažljivim poređenjem sa aktuelnom 308-icom. Uglavnom se odnose na stop sveta, odnosno na dizajn zadnjih svetlosnih grupa.
Iako su fotografije niske rezolucije, čini se da je manje promene doživela i unutrašnjost automobila.

Više informacija i fotografije boljeg kvaliteteta očekuju se uskoro, kada ćemo vam i zvanično predstaviti redizajnirani Peugeot 308.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: