Ford Fiesta Trend za 99 evra mesečno

Ford je zainteresovanim kupcima u Srbiji ponudio model Fiesta sa 1.25 litarskim benzinskim motorom na lizing uz mesečnu otplatu od 99 evra.

Izvor: PR

Ponedeljak, 22.12.2014.

12:26

Default images

Model koji je na akciji ima 5 vrata, paket opreme Trend, metalik boju i motor sa 82 KS. Maloprodajna cena ove Fieste iznosi 9.990 evra, a kupac koji se odluči za lizing aranžman u trajanju od pet godina (60 rata), na početku će platiti učešće od 3.712,28 evra i još 1.665 evra na kraju aranžmana .

Troškovi obrade lizinga iznose 149,86 evra. Sve navedene sume u evrima su u dinarskoj protivvrednosti.

Paket Trend između ostalog sadrži ABS i ESP sisteme, prednje vazdušne jastuke za vozača i suvozača, manuelni klima-uređaj, "MyKey" sistem koja omogućava roditeljima da postave određene restrikcije mladim vozačima, elektropodesive grejane retrovizore, vozačevo sedište podesivo po visini, kožni volan sa audio komandama, radio/CD/MP3 uređaj sa 6 zvučnika i USB priključkom....

Potencijalnim kupcima nudi se još jedna mogućnost - da svoj postojeći automobil bilo koje marke (ne stariji od osam godina) iskoriste za učešće prilikom kupovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: