Da li ste videli prljaviji automobil – profesionalci su ga čistili punih 12 sati VIDEO

U pitanju je jedna Honda Civic stara tek pet godina, a bila je toliko prljava da su je druge auto-perionice i servisi za čišćenje odbili.

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Četvrtak, 26.11.2020.

10:00

Default images

Pravim ljubiteljima automobila je čišćenje i pranje vozila sastavni deo lične higijene. Prostor u kome borave značajan deo dana mora biti čisti i uredan.

Međutim, mnogi u automobilu provode sate, ali na čišćenje i ne pomišljaju. Ne ulazeći u razloge, neki su skloni tome da zapuste enterijer svog vozila, a onda se dogodi prava katastrofa.

Jedan takav primer nedavno je prikazan kroz sve procese čišćenja. U pitanju je Honda Civic stara tek pet godina, a bila je toliko zapuštena da su je druge auto-perionice i servisi za čišćenje odbili.

Samo jedan pogled u kabinu, na sedišta, a potom i ono što se nalazi ispod njih dovoljan je da se zaključi koliki je trud potreban samo da se ovoliko isprlja auto, a kamoli očisti.

Površina sedišta je gotovo u potpunosti prekrivena mrljama od kojekakvih pića. Ispod njih se nalaze zaboravljeni ostaci hrane i ambalaže koji su delimično "srasli" sa tapacirungom.

Nakon puno truda i 12 sati čišćenja automobil je gotov i spreman za predaju vlasniku. Ne sumnjamo da će biti zadovoljan rezultatom, ali i da će račun odgovarati odrađenom poslu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: