Loša nedelja za Pagani - slupane dve Zonde od 2,5 mil.€

U razmaku od samo nekoliko dana, na dva različita kontinenta dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima su učestvovali Paganijevi superautomobili ukupne vrednosti oko 2,5 miliona evra.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 13.02.2015.

10:44

Default images

Najpre je u Dubaiju tokom vikenda nastradala Zonda F čija je vrednost procenjena na 1,1 milion evra:



Lokalni mediji preneli su da je vlasnik Zonde kupio automobil samo nekoliko dana ranije, a vozilo je pretrpelo totalnu štetu.

Do nesreće je došlo najverovatnije usled prevelike brzine, a navodi se da vozač nije povređen iako je prednji deo automobila potpuno uništen.

Drugi udes dogodio se u sredu u London, kada je nastradala Zonda GJ, model koji je izrađen u samo jednom primerku i čija cena iznosi oko 1,35 miliona evra:



Šteta na automobilu je znatno manja nego u nesreći u Dubaiju, ali nije zanemarljiva kada se u obzir uzme cena automobila, a vozač će osim policiji morati da se pravda i vlasniku Zonde, jer je upravljao tuđim automobilom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: