Premijum vožnja od malih nogu - u šetnju u Mercedesovim bebi kolicima

Mnogi proizvođači automobila zarađuju i na proizvodima koji nemaju direktne veze sa njihovom osnovnom delatnošću.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2018.

10:15

Premijum vožnja od malih nogu - u šetnju u Mercedesovim bebi kolicima

Malo je poznato da se najveći evropski proizvođač automobila - Volkswagen, već skoro pola veka bavi i prodajom kobasica. U 2017. VW je napravio i prodao 6,8 miliona popularnih kari kobasica, a godišnja proizvodnja pre par godina iznosila je i preko 7 miliona komada.

I druge auto-kompanije rado se upuštaju u biznise koji će im doneti dodatnu zaradu, a najčešće su u pitanju odevni i predmeti za svakodnevnu upotrebu, kao i razni suveniri sa amblemom proizvođača automobila.
Ni Mercedes se na razlikuje od konkurencije u tom pogledu. Proizvođač iz Štutgarta ovog puta predstavio je u saradnji sa nemačkom kompanijom Hartan fensi bebi kolica Avantgarde sa znakom "trokrake zvezde".

Kolica se proizvode u nekoliko dezena, a opremljena su točkovima koji predstavljaju umanjenu repliku originalnih AMG felni sa top modela Mercedesa C klase.
Kako bi bebama vožnja u ovim kolicima bila udobnija, točkovi imaju unutrašnje gume napunjene vazduhom, a "ogibljenje" kolica može se podešavati. U Mercedesu kažu da je sama aluminijumska konstrukcija kolica teška 8,9 kg, dok bebi krevetac ima masu od 4,1 kg.

Uz Avantgarde kolica, nemački proizvođač nudi i razne dodatke sa Mercedesovim znakom, poput suncobrana za bebu i torbica za čuvanje bebinih potrepština tokom šetnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: