Da li neko može da zaseni VW i malog Darta Vejdera?

Prvi vikend u februaru tradicionalno je rezervisan za najveći sportski događaj u SAD, a osim igrača američkog fudbala u centru pažnje često budu i automobili.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 30.01.2018.

20:15

Da li neko može da zaseni VW i malog Darta Vejdera?
Foto: Screenshot

Cela Amerika stane na četiri sata tokom trajanj Superboula, oni koji nisu te sreće da budu na stadionu, obavezno su uz male ekrane, a to znači mnogo reklama.

Upravo su reklame jedan od zaštitnih znakova SB, a zbog ogromne gledanosti svi žele baš tu da se promovišu, iako 30 sekundi košta skoro 8 miliona dolara (ove godine).

Među glavnim akterima tih reklama su upravo automobili, ali zbog događaja i cene to nisu obične promocije vozila. To su mala filmska remek dela koja se pamte godinama.

Tako su i dalje svima u sećanju mali Dart Vejder sa Volkswagenom, ili utopijska nastojanja Melise Mekarti da spasi planetu dok vozi Kia Niro Hybrid.

Ove godine najavljeno je da će nastupiti Kia Stinger, Mercedes-Benz AMG C43 coupe, Toyota Prius, Mustang.

Dok čekamo ovogodišnji SB, koji je na programu u noći nedelja na ponedeljak od 00:30 časova po našem vremenu, prisetite se nekih od najboljih Superboul reklama za automobile.

Honda: "A New Truck to Love"

VW: "The Force"

Hyundai: "First Date"

Bridgestone: "Reply All"

Toyota: "The Longest Chase"

Chevrolet: "Happy Grad"

Hyundai: "Ryanville"

Chevrolet: "Soap"

Ford: "Green Light"

Kia: "Walken Closet"

Audi: "Green Police"

General Motors: "Robot"

Acura: "Transactions"

Kia: "Hero's Journey"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: