Kamere uhvatile princa Harija kako krade hranu VIDEO

Vojvotkinja od Saseksa organizovala je svečano predstavljanja svoje knjige recepata, a na ovom prijemu kamere su usnimile jedan gaf princa Harija koji je nasmejao svet.

Izvor: B92

Subota, 22.09.2018.

09:23

Kamere uhvatile princa Harija kako krade hranu VIDEO
Foto: Getty

Vojvotkinja Megan Markl izdala je knjigu omiljenih recepata žena koje su prošle godine izgubile domove u stravičnoj nesreći, a ova humanitarne akcija sjajno je podržana od strane ljudi, ali i medija.

Na predstavljanju kuvara "Zajedno: Kuvarica naše zajednice" u Kensingtonskoj palati pojavio se veliki broj zvanica, kao i članova kraljevske porodice, a najveću pažnju osvojio je njen suprug Hari.

S obzirom da je bio veoma gladan, vojvoda nije imao strpljenja da sačeka da se završio zvanični deo da bi nešto pojeo. On se iskrao iz mase, a potom sa stola uzeo nekoliko kolačića.

Kako bi bio siguran da ga niko nije video slatkiše je stavio iza leđa, pogledao oko sebe i u tom trenutku uočio je kameru. Kada je shvatio da je uhvaćen "u krađi", princ je promenio izraz lica.

U sledećem klipu možete videti kako je izgledala ova scena...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: