Električni BMW iX3 stiže na sajam u Pekingu

Pored sportskog M2 Competition, BMW će u glavnom gradu Kine predstaviti i koncept električnog SUV-a X3.

Izvor: B92

Subota, 21.04.2018.

08:30

Električni BMW iX3 stiže na sajam u Pekingu
Screenshot Facebook

Bavarski proizvođač najavio je premijeru ovog vozila kratikm "tizerom" koji otkriva da će iX3 Concept imati nešto drugačiju prednju masku u odnosu na ono što smo navikli da vidimo na BMW-automobilima.

Klasični "bubrežasti" otvori zamenjeni su novom, jednodelnom maskom, čime BMW želi da naglasi da je reč o vozilu sa potpuno drugačijom vrstom pogona.

Što se tiče izgleda karoserije, iX3 je baziran na standardnom BMW-u X3, uz određene stilske i funkcionalne detalje po kojima će se vizuelno razlikovati od modela sa konvencionalnim pogonskim sistemom.

Tehnički detalji i specifikacije električnog pogona za sada nisu poznati, pa ćemo za više informacija morati da sačekamo 25. aprili i početak auto-salona u Pekingu.

BMW je najavio da će produkcijski iX3 u prodajne salone stići 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: