Devojka u udesu kod Čačka zadobila teške povrede glave – hitno prebačena u Beograd

Dvoje lica, devojka (22) i muškarac (61) zadobili su teške telesne povrede u udesu koji se dogodio na Ibarskoj magistrali u mestu Mojsinje.

Izvor: RINA

Nedelja, 26.03.2023.

12:42

Devojka u udesu kod Čačka zadobila teške povrede glave – hitno prebačena u Beograd
Foto: RINA

Usled težine povreda, devojka je iz Opšte bolnice u Čačku prebačena u Klinički centar u Beogradu.

"Zbog zadobijenih teških telesnih povreda glave transportuje se na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra u Beogradu. Muškarac je zadobio teške povrede grudnog koša i prelom ekstremiteta. Žena starosti 50 godina stabilnih je vitalnih parametara sa povredom grudnog koša i potkolenice", potvrđeno je za agenciju RINA u Opštoj bolnici Čačak.

Do udesa je došlo kada je jedan autobus preticao drugi i tom prilikom se sudario sa vozilom fiat koje mu je dolazilo u susret.

Inače, deonica Ibarske magistrala koja prolazi kroz selo Mojsinje odavno je poznata kao crna tačka ove saobraćajnice. Na njoj je do sada život izgubilo preko 20 ljudi, a na svakih 30-ak metara ovde se može videti po jedan nadgrobni spomenik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: