Ovaj čovek je mrzeo mačke sve dok nije upoznao Skuter /VIDEO

Kada si uveren da mrziš mačke i da nema šanse da budu tvoji kućni ljubimci, seti se izreke "nikad ne reci nikad". Upravo to se desilo ovom mladom čoveku, koji nikada nije mislio da će imati mačku i da će je toliko voleti.

Izvor: B92

Nedelja, 22.04.2018.

20:00

Ovaj čovek je mrzeo mačke sve dok nije upoznao Skuter /VIDEO
Foto: Facebook screenshot

Maca Skuter ne može da hoda jer su njene zadnje noge paralizovane, ali to je ne sprečava da se svuda kreće.

Sem je sasvim slučajno pronašao Skuter, zahvaljujući njegovom bivšem partneru, kojem je obećao da će pomoći da pronađu dve mace i pruže im dom.

Vrlo brzo pronašli su dva mala mačeta, ali ono što se desilo niko nije očekivao. Sem se odmah zaljubio u Skuter. Onako maloj, slatkoj, i bespomoćnoj, s problemima sa kičmom, jednostavno nije mogao da odoli.

Skuter je rođena s deformacijom kičme zbog koje ne može da stoji na zadnjim nogama i prvi veterinar kod kojeg su otišli razmišljao je da je uspava ukoliko ne bude bilo nikoga ko se spreman da se brine za nju.

Iako nikada nije voleo mačke, Sem nije imao srca da uspava Skuter i od tog dana uradio je sve da joj omogući lakši život, piše Index.

Skuter je veselo stvorenje koje je unelo sreću i radost u Semov život, ali i promenilo njegov doživljaj mačaka. Semu je ona sada najbolja prijateljica i jedva čeka da dođe kući kako bi mogao da se igra sa njom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: