Proverite: Da li se uklapate u profil vlasnika mačke?

Za njih se kaže da su tajanstvene, hladne i svojeglave… Zbog toga mačke odgovaraju određenom profilu ličnosti s kojim su u savršenom saglasju. Proverite da li se i vi uklapate u profil vlasnika mačke!

Izvor: B92

Nedelja, 12.06.2016.

08:59

Proverite: Da li se uklapate u profil vlasnika mačke?
Foto: Thinkstock

Vlasnici mačaka nisu uvek preslikane ličnosti svojih ljubimaca, već mogu biti potpuno "suprotnih" osobina.

Osobe koje kao ljubimca čuvaju mačku, bez obzira na pol, nemaju mnogo slobodnog vremena i ne vole da budu potpuno bezbrižne i lenje, čak i kada im vreme to dozvoljava.

Vlasnici mačaka i nisu baš preterano uredni. Naime, kada čuvate mačku u stanu, posle nekog vremena će postati gotovo nemoguće održavati dom besprekornim. Zapravo, uskoro ćete se pomiriti sa činjenicom da pod uvek mora biti pun njenih igračkica, ali i dlaka.

Ipak, ove osobe su veoma vredne, a može se reći da su pomalo i mazohisti. Često su nervozne, ali dobro rade pod pritiskom. One jednostavno ne umeju da se opuste kada su na odmoru ili u izlasku, jer stalno razmišljaju o obavezama koje ih čekaju...

Vlasnici mačaka izuzetno cene tuđe vreme, ali ne vole kada im ga drugi ljudi troše uzalud. Vrlo su ambiciozni, a isto kao i mačke, vole onaj osećaj kada "uhvate plen" i čini ih ponosnim da uspeju u svojim dugo planiranim namerama.

Kao i njihovi ljubimci, vlasnici mačaka stalno teže višim ciljevima, a kada ih ispune, planiranju sledeći.

Da li ste se i vi pronašli u osobinama vlasnika mačke?

Izvor: zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: