Kultura

Subota, 15.07.2023.

13:58

Najveći ženski bend u istoriji se vraća: Evo gde će sve nastupati nakon 11 godina

Njih pet pokorile su svet devedesetih, a zajedno su poslednji put nastupile pre 15 godina na zatvaranju Olimpijskih igara.

Izvor: Jutarnji list

Najveći ženski bend u istoriji se vraća: Evo gde će sve nastupati nakon 11 godina
Foto: EPA/CHRISTOPHE KARABA

Nakon šest meseci tajnih pregovora koji su uključivali sastanke pod okriljem noći, telohranitelje i laganje medijima, sada je i službeno- The Spice Girls, jedna od najpoznatijih ženskih grupa u istoriji ponovo se okuplja i to povodom svoje 30. godišnjice. I to nije sve, ovaj put im se, po prvi put nakon 15 godina priključuje i peta spajsica Viktorija Bekam, a grandiozni nastup pripremaju za jedan od najvećih festivala u Velikoj Britaniji -Glastonbury i to za glavnu Pyramid pozornicu.

The Spice Girls u paketu će odmah snimati i dokumentarac o sebi, a za prava se žestoko bore, pišu britanski tabloidi, Netflix i Apple TV. Dokumentarac će imati više epizoda, uključivati nikad viđene snimke iz prošlosti i naravno intervjue te nove nastupe.

"Rasporedi su im ludački popunjeni, i teško ih je uopšte okupiti u istoj prostoriji, ali sada se druže više nego ikad, još od prošlog zajedničkog nastupa na otvaranju Olimpijskih Igara u Londonu 2012. godine.

Ipak, novi materijal neće snimati, dakle izvodiće samo svoje hitove, a Viktorija je zasad pristala tek na jedan pravi veliki nastup, i to baš na Glastonburyju, što je, tvrdi izvor, posebno oduševilo Dejvida Bekama i njihovo četvoro dece.

Spajsice inače nastupaju, ali bez Viktorije, a zadnji put su pred publiku izašle u maju i junu pre četiri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: