Seka Sablić o novoj seriji Prve TV: "Dobar je materijal i sastav, ne može da omaši" VIDEO

Tako je – već mesecima svi pričamo o novoj seriji "Tri muškarca i tetka" i sada, kada smo se primakli na dva dana od emitovanja, nestrpljivi smo više nego ranije, da upoznamo pre svega tu opasnu tetku, oko koje se sve vrti. Tetka Milka je posebna, glavni je finansijer svih hirova svojih sestrića, ali sa njom ipak nije lako izaći na kraj. U glavnoj ulozi tetka Milke je naša divna glumica Seka Sablić.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 19.02.2021.

12:07

Seka Sablić o novoj seriji Prve TV:
Foto: Printskrin/TV Prva

Seka priznaje da i sama ima malo treme ove nedelje, ali se nada da će gledaocima pružiti puno smeha i dobre zabave.

"Serija ne može da promaši, dobar je materijal, dobri su glumci, dobar sastav Marko Janketić, Milan Vasić, Hristina Popović, Petar Božović, u seriii se borim sa njim. U seriju ulazi i Ceca Bojković koja je moja sestra i tu sad počinje priča sapunice ko je čije dete i Milka koja ide za svojim interesom. Milka je bila nekad direktor banke i zna kako da 'proda' priču. Mislim da će dvoboj Cecin i Milkin biti izuzetan", kaže Seka Sablić, koju je povodom početka prikazivanja nove serije ugostila TV Prva.

"Bez te komedije koju sam prihvatila i gde sam kao riba u vodi ne bih nikad bila ovo što jesam. Ta široka publika me isključivo zna kao komičarku", dodaje glumica.

Tokom gostovanja otkrila je i da je ovih dana veseli sunce, ali i to što je vakcinisana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: